Aquest estiu: #preparemlafesta #enspreparemxlafesta! Ensenya’ns com ho fas tu!

Després de la proposta del #blauspelmón de l’any passat, aquest estiu els Blaus arribem amb una nova proposta amb l’objectiu de visibilitzar i jugar amb un aspecte clau de la Festa Major! Sabem que és una festa exigent en molts sentits, i per això us volem convidar a ensenyar-nos com ho prepareu tot i com us prepareu per passar la darrera setmana d’agost!

Utilitzarem dues etiquetes:

#preparemlafesta: molt abans de l’agost (en alguns casos fins i tot immediatament després de festa major!), les colles ja pensen i preparen les activitats que voldran fer a la festa. A mesura que s’acosten aquestes dates i fins el darrer dia abans de Festa Major, les colles poc a poc viuen més intensament la preparació dels seus actes. Per això, us convidem a compartir aquests moments (les reunions, la feina al local, els sopars de traje, …) amb l’etiqueta #preparemlafesta!

#enspreparemxlafesta: tot i això, la nostra és una festa especial, una festa que requereix entrenament… s’ha d’estar preparat per viure 9 dies de festa intensa al carrer, de dia i de nit! Tota una festa d’ultrafons! Els més clàssics entrenen com atletes de tota la vida, altres entrenen exclusivament la part nocturna (visitant al llarg de l’estiu totes les festes majors de la comarca), altres visiten pobles i ciutats durant dies sencers per acostumar el cos a les llargues passejades d’una a altra activitat al llarg de tot un dia, … Així doncs, també us convidem a compartir les imatges que mostren com us prepareu per la festa amb l’etiqueta #enspreparemxlafesta!

Recollirem les imatges de Twitter (@blausgranollers) i Instagram (@blausdegranollers) i aniran apareixent en dues galeries fotogràfiques de l’apartat dedicat a aquesta campanya. Recordeu mencionar l’usuari de Blaus!

 

image

 

Deixa un comentari

La teva adreça de correu no serà publicada.

Pots usar aquests tags i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>