Romeria Blava 2015

Blaves i Blaus!

El passat diumenge 10 de maig la colla es va reunir amb l’excusa de la Romeria Blava. La Romeria Blava és la primera trobada festiva de Blaus de l’any. És el dia que ens tornem a veure les cares després d’uns mesos d’hibernació. Compartim idees de cara a la festa, teixim noves complicitats i fem colla.

En definitiva, comencem a engegar motors!

La trobada, al mateix local de Blaus com ve sent habitual els darrers anys, va ser més que agradable. Vam menjar, beure, fotografiar el bestiari blau i posar-nos al dia. Vam començar a fer caliu, la Festa Major 2015 ja comença a caminar!

Aquest any, només arribar, teniem preparada una primera activitat que consistia en 3 proves: confiança, punteria i distància… tot això d’escalfament per competir al Mölkky! Que què és això? Es tracta d’un joc de bitlles finès al que el Club de rol Menrood, després d’unes quantes festes majors, ens ha enganxat!

Com és habitual, després vam fer la graellada i el sobretaula però, abans, vam apofitar l’ocasió per fer una foto de les bèsties… al facebook trobareu algunes fotografies més, però aquí us en deixem una que mostra bé del que parlem!

Una mostra del bestiari Blau fent-se la foto de grup a la Romeria!

 

 
TOTUS BLAUS!