Caminada de l’encant al plaer

Al llarg de la caminada podrem comprovar que les parets parlen i parlen de tot i no les escoltem en el nostre dia a dia.

Recorregut:

Plaça de la Porxada, carrer del Portalet, Guayaquil, plaça del Peix, carrer Guayaquil, Príncep de Viana, plaça de la Corona, carrer Anselm Clavé, Marià Maspons, plaça Pau Casals, plaça de Catalunya, carrer Josep Umbert fins carrer Equador, carrer Equador, Camprodon, Lleida*, Josep Umbert, Rambla Josep Tarradellas, Parc Torres Villa. Travessem el carrer Vinyamata per anar al carrer Jean Enric Dunant, aparcament pista BM Granollers, carrer Tetuan, carrer Enginyer fins Joan Prim, Folch i Torres, Corró, Espí i Grau, plaça Maluquer i Salvador, carrer Jaume Camp, Constància, Sant Bartomeu, Sant Jaume, plaça de l’Església, Corredor de Sant Cristòfol, Corredor de Santa Esperança, plaça Maluquer, carrer Edison, Sant Roc, Sastre, plaça de la Porxada.

*Travessarem l’avinguda Sant Esteve i continuarem per Josep Umbert per la vorera dreta fins passar el Passeig de la Muntanya, després travessarem Josep Umbert per anar al carrer Equador i entrar al carrer Camprodon i anar al carrer Lleida.