Home dels Nassos 2021

Cartell 2021

 

Guanyadors
Votació popular: Cinema a l’Escola Ferrer i Guàrdia
Honorífic: Úrsula Gontan (pòstum)

 

 

Nomenats

NasApp i les males olors a Granollers

Granollers és capital… també en males olors. Per posar-hi remei, el nostre Ajuntament ha creat una aplicació mòbil per detectar les males olors a la ciutat a través de la participació ciutadana.

No sabem com una aplicació tecnològica solucionarà això de les olors…però tu moca’t bé el nas, baixa al carrer i participa!

 

 

Plataforma per l’Aigua de Granollers: més de 6.000 signatures per decidir si decidim

El tema de l’aigua no el toquem gaire per no entrar en territori Blanc, però l’Ajuntament ha demanat a la Plataforma per l’Aigua de Granollers que recollís 6.768 firmes per decidir si podem decidir sobre la gestió de l’aigua.

La llei diu el que diu… però sembla que al govern de la ciutat no els ve massa de gust obrir el debat i deixar-nos votar. La Plataforma per l’Aigua no ha aconseguit les firmes, però sembla que moriran amb el nas ben posat.

 

 

Regidoria d’Urbanisme: Nou Polígon industrial, sector 125

Té nassos que mentre no produïm ni l’1,8%  dels aliments que necessitem per abastir a tota la gent que viu a Granollers i a més tinguem polígons mig buits, el ple municipal aprovi la creació d’un nou polígon per activitats industrials de 55 hectàrees entre el Coll de la Manya i el circuit de Montmeló.

Això sí, diuen que tot plegat respectarà la biodiversitat i que ho construiran amb edificis d’una arquitectura eficient i sostenible… sort en tindrem d’això!

 

Cinema a L’Escola al Ferrer i Guàrdia

Cal ser agosarat per arremengar-se i organitzar un festival de cinema a l’escola quan pots veure el darrer “taquillasu” des del sofà de casa.

Però és que a més, l’AFA del Ferrer i Guàrdia convida a tot el barri i a la ciutat, s’atreveix a programar pel·lícules en català de diverses temàtiques i formats i organitzen fòrums i debats posteriors per tota la família… Els nassos sempre surten allà on menys te’ls esperes!

 

Àlex Sastre, nou Director General de Joventut a la Generalitat

Ja ho diuen que la paciència és la mare de la ciència. I és que el regidor i líder de Junts per Granollers, Àlex Sastre, ha rebut el premi per ser l’eterna promesa del canvi, per aguantar a l’oposició durant unes quantes legislatures i per superar tots els canvis de noms i lideratges del seu partit. La política dels nassos!

 

Turisme Granollers: El vídeo promocional de Visit Granollers… i més!

Heu vist la darrera producció audiovisual de l’Ajuntament? És el vídeo “Visit Granollers”. L’objectiu és atraure turistes a Granollers… i això, no és cosa fàcil!

Per això, cal celebrar l’enginy i l’habilitat de promocionar-se amb tot allò que ens envolta i no és ben bé Granollers: el Montseny, la Roca Village, el Circuit de Catalunya, les platges…

 

Policia Local de Granollers: La gestió d’un borratxo

Ja fa uns mesos, dos agents de la Policia Local van deixar caure, literalment a terra, a una persona en estat d’embriagadesa en ple carrer.

Però sembla que algú altre també es va emborratxar… de poder!

A hores d’ara no ens ha arribat cap notícia de l’informe que va demanar el regidor de Seguretat Ciutadana…deu ser que la investigació és digne d’una pel·lícula de detectius i tot plegat fa mala olor?

 

Mobro.cat: nassos a l’ombra d’un bigoti

Uns nassos amb faldeta, que el pèl no molesta ni fa mal. Sobretot si és per contribuir a recollir fons per a l’associació Movember que sensibilitza sobre la salut masculina.

A Granollers hi ha un nucli d’homes actius, orgullosos i ben organitzats que cada any es deixen créixer el bigoti i monten algun sarau!

 

Coordinadora Feminista de Granollers

Cinc anys de marxa nocturna contra la violència de gènere… a Granollers!

Sí, una marxa nocturna a una ciutat sovint tan deserta i adormida. I contra el masclisme… a la ciutat aparador que maquilla fàcilment els seus problemes.

Si el cuerpo te pide marcha… nassos contra el patriarcat!

 

Editorial Alpina: 75 anys

“Camina que caminaràs, mapes, contes i llibres faràs”.

Aquest any en fa 75 que l’Editorial Alpina cartografia el nostre territori i permet a petits i grans gaudir-lo amb respecte i admiració. I si això us sembla poc, de tant en tant, es lien la manta al coll per crear col·leccions de llibres d’autors locals.