Home dels Nassos 2022

Cartell 2022

 

Guanyadors
Votació popular: Associació Carme Diaby
Honorífic: Vicenç Sáez (pòstum)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nomenats

Fira d’Economia Social i Solidària de Granollers

 

És una fira sense atraccions i no era fàcil d’ensumar: ja són 5 anys d’economia social i solidària en una ciutat-oasi de franquícies i botiguers de la pela.

 

 

Josep Mayoral

No necessita presentació perquè va sobrat de Nassos. Pels nostàlgics, per un vot de comiat al Faraó de Granollers.

 

 

ERC Granollers (Quico Sala i Manel Balcells)

Ni una edició dels nassos sense un granollerí a lloc per tocar Poder. Aquest cop per partida doble: línia i bingo per en Quico Sala i en Manel Balcells.

 

Abolafio Construccions

En la voluntat de Granollers de ser una gran capital, hem tingut el nostre propi mafiós de la construcció. Ara resulta que tothom s’ho ensumava, però ningú deia res.

 

 

Club Natació Granollers

Acostumats a les emocions fortes aquest any no han decebut: aventures amb constructores i energètiques alhora. Al final, una mica tard, l’Ajuntament decideix treure el nas. Molts nassos arrugats, i no d’estar en remull.

 

 

Greenollers

Una associació que converteix la política d’arbrat en una lluita contra el ciment. Arbres i verd, netejar l’aire per respirar millor. Això als nassos ens agrada: la màxima revolució a la que aspirem.

 

 

Fira de l’Ascensió 2022

Seguim canviant el model de l’Ascensió. Ara sí, una fira amb l’olor dels nostres temps: transició verda, economia circular… i una agradable flaire de greenwashing.

 

 

Associació Carme Diaby

Trencant tabús i silencis a base de nassos, una associació contra els abusos sexuals als infants. 

 

 

Festival Mini Beat

Qüestió de nassos: a la cinquena ha anat la vençuda. Després de quatre intents aplaçats, el festival de-música-alternativa-i-cultura-underground-per-públics-infantils-juvenils-i-adults-i-en-horari-diürn “Mini Beat” celebra finalment 5 edicions. 

 

 

VOTV

Com no ha de ser la millor tele la que ens porta la juguesca dels rajolers en directe a cada llar. VOTV guanya el premi de millor televisió local dels Premis de Comunicació Local 2022.