Home dels Nassos 2023

Cartell 2023

 

Guanyadors
Votació popular: Microteatre, 10 anys
Honorífic: Robert Bellet

 

 

 

 

Nomenats

 

  • Infern Granollerí, grada d’animació del BMG

 

Un nas sempre fa caliu, i si n’arreplegues uns quants, encara més. El Palau és un lloc fred i els preus de l’energia estan caríssims, per això, que algú escalfi la graderia amb els equip masculí i femení, no té preu. 

 

 

  • 10 anys de Microteatre

 

Ja fa 10 anys que Arsènic impulsa el Microteatre, un projecte on joves dramaturgs, actors i actrius viuen l’experiència total de la creació escènica de petit format. A més, Arsènic es busca la vida perquè qualsevol racó de Roca Umbert sigui pur teatre i no només galeries i façana.

 

 

  • Nou gerent de l’Ajuntament – Carlos Jiménez Pérez

 

Un perla és el que necessitava Granollers per seguir brillant 🌟. Un historial d’enfrontaments amb treballadors de diverses empreses, com els del CEE Montserrat Montero. I clar, per poder brillar cal un sou digne: 118.000 euros. Al comitè de treballadors de l’Ajuntament arrufen el nas cada cop que els parles d’aquest alt càrrec del PSC. 

 

 

  • Naixement del Sindicat d’Habitatge de Granollers

 

Malauradament no cal tenir molt olfacte per saber que arrosseguem un problema amb l’habitatge des de fa més d’una dècada. A Granollers, la PAH ha tingut prous nassos per fer-hi front i trobar el moment per adaptar-se. Ara surt una nova eina col.lectiva per resistir i dir les coses clares: menys habitatges de luxe i més habitatge públic.  

 

 

  • Els Tres de Granollers (encausats aniversari 1-O)

 

Escarmentar la gent amb nassos és l’exercici preferit del poder. Una constant per als moviments socials dels nostres temps. Una feinada per a policies, jutges i dirigents polítics, que els deixa sense temps per dedicar-se amb la mateixa diligència a revertir desigualtats, combatre la corrupció, l’evasió d’impostos, etc. Els “Tres de Granollers”, a més, es veuen embolicats en un procés de dubtosa garantia processal.

 

 

  • Martí Pujadas, nou cabecilla del PSC de Granollers

 

Número 4 a les llistes i top als nostres cors. Sortit del caliu dels Blancs i de l’Esquerra Independentista granollerina, després de passar per l’Associació Cultural, ha estat capaç de desempallegar-se del lastre i fer cim al govern del PSC de Granollers. Regidor de Planificació Estratègica (OÉ!), de Comunicació i imatge (OÉ!), de Processos participatius (OÉ!), d’Hisenda (OÉ!), de Joventut (OÉ!) i, amb aquest ritme, com et despistis, regidor de casa teva.

 

 

  • Cristina Tarrés, candidata Vox Granollers

 

Un altre nas satisfet amb el seu forat a la política. Aquest cop cuinat a foc lent i sense gaires manies. Després de vàries dècades al PP i d’intentar liderar-lo en dues ocasions… ha pogut fer lloc a Vox. A la política, per algunes persones, un forat és un forat encara que estigui ple de fatxes, racistes i masclistes.

 

 

  • Spartans de Granollers i el Wheelchair Rugby

 

Organitzar la Final Four de la lliga nacional de rugby en cadira de rodes i tenir els nassos d’endur-se el bronze. Fer créixer aquest esport a la ciutat amb hores de suor, passió i il·lusió.   

 

 

  • Inter Vallès, un club de fútbol femení a la ciutat

 

Que no ens enganyin, les referents no són només les que surten a la tele. Un club només de fútbol femení. A Granollers. Al camp de futbol Primer de Maig, impulsat pel club Atlètic del Vallès. Obriu pas, que això no hi ha qui ho pari.

 

 

  • Amma, benvinguda a Granollers

 

Amma, Amma, Amma y ensancha el alma 🙏! No hi ha religió que s’aguanti sense capital i patrimoni, això ho saben bé a l’església catòlica. L’Amma (la senyora que fa un temps abraçava al Pavelló Olímpic) s’ha instal·lat a Can Many, una finca amb un preu de sortida de 4 milions d’euros.