Concurs de cuina de Peix Blau

Et consideres un mestre de mestres cuinant peix? Arriba el concurs culinari de Blaus on els millors plats fets amb peix blau o bacallà tindran premi. A més, no us perdeu l’ambientació musical de la mà de Tonàlics!

Dia: Divendres 31 d’agost a les 18h.

   1. Hi poden participar totes les persones, sense distinció de sexe, edat, raça, i religió que siguin afeccionats a la cuina.
   2. La inscripció és gratuïta.
   3. Hi ha dues categories: Peix blau i Bacallà, que corresponen com el seu nom indica a receptes fetes amb aquestes dues varietats de peix.
   4. Els participants hauran de presentar el plat cuinat a les sis de la tarda del divendres de festa major a la plaça de les Olles, davant del monument a l’escudella. Allà disposaran de fogons per si volen rescalfar el plat, en el que un dels dos peixos serà el dominant…
   5. Es limita la inscripció als 40 primers plats.
   6. Els participants entregaran un sobre amb la següent informació: el nom i l’origen del plat, la recepta (descripció de la mateixa) i les dades personals de l’autor.
   7. Poden també enviar la recepta a peixblauibacalla@gmail.com
   8. Una vegada recollits els plats i formulada la inscripció, s’exposaran els plats al públic. Seguidament, el jurat, format per reconeguts professionals del món de la gastronomia i els dos guanyadors de la darrera edició, farà un tast, i després de deliberar es faran públics els guanyadors del concurs.
   9. Cada participant, rebrà un davantal commemoratiu i altres obsequis.
   10. Els guanyadors de cada categoria, obtindran, entre altres premis, un àpat per a dues persones en un restaurant de la vila, lots de productes de cuina, un rajol de la festa major i altres obsequis.
   11. El fet de concursar implica l’acceptació d’aquestes bases.
   12. Qualsevol imprevist que pugui sorgir, serà resolt per l’organització.

S’aniràn publicant receptes i fotos del concurs a Instagram: @peixblauibacalla

Aquest concurs l’organitza Fòssils Blaus. Una part de les múltiples i interessants receptes que ha donat aquest històric concurs es poden trobar en un llibre editat al 2007 per Assumpta Miralpeix, Manel Gener i Patón Ferrer.

Sapigueu-ne més a:

Deixa un comentari

La teva adreça de correu no serà publicada.

Pots usar aquests tags i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>