Amb força per la #blaus2016!

A 5 dies de l’inici de la #FMBiB, encetem la prèvia fent un petit repàs del que hem fet i el que farem.

Aquest estiu  vam idear la campanya #unblauésunblau i ja ha arribat al seu final. Des del 21 de juny, cada dimarts hem anat publicant un vídeo que explica amb humor la colla i la festa. Ara és un bon moment per fer balanç:

S’han publicat 8 vídeos a Facebook (el canal principal de la campanya) i a data d’avui acumulen un total de 64.400 visualitzacions, 182.659 persones d’abast, 1460 m’agrada i 762 comparticions. De tots ells, n’hi ha un que despunta especialment i acumula fins a 329 comparticions!

Quan encara no havia acabat #unblauésunblau, vam llançar la campanya del #porróemoji ja pensant en la Festa Major i la #blaus2016. Aquest any recuperem el porró i el reivindiquem com un símbol propi. Com a Blaus, però, no ens podíem quedar aquí i hem iniciat una campanya que ja ha tingut ressò en mitjans com Nació Digital, VilaWeb, La Vanguardia, Catalunya Ràdio, RAC1, al TN migdia de TV3, Antena 3 i fins al The Guardian. La petició a change.org demanant que sigui una emoticona del WhatsApp  ja recull més de 1500 firmes!

Encetem una festa amb energia. Si bé hi ha moltes novetats, destaca el fet que aquest any innovem amb un model de festa nou, basat en els actes de porró. Exceptuant els dies més institucionals i forts de la festa (el primer diumenge i a partir del dijous del pregó), cada dia tenim un d’aquests actes: un total de 4!

Actes que potencien els vincles entre les colles i la gent, i que s’apropien d’un espai per omplir-lo d’activitats blaves per tots els públics al llarg de tota una jornada. El primer dissabte Un dia celta, el dilluns Tot al Blau, dimarts BlausEnViu i dimecres Electropark.

La Festa Major ja és aquí i a Blaus les ganes de saltar a la pista són irreprimibles!

Esteu preparats? Això ja és aquí!

Podeu repassar tota la programació blava a la secció FM2016!