Irene Galán és la nova cap de Colla dels Blaus de Granollers

L’assemblea general de la colla dels Blaus de Granollers celebrada el passat diumenge ha aprovat l’única candidatura presentada per renovar la junta gestora de l’entitat. Amb 13 integrants, la junta tindrà com a cap de colla Irene Galán, de 29 anys, que substitueix a Jennifer Moreno que després de tres anys en el càrrec havia anunciat al final de la festa major passada que no repetiria un altre any.

Galán és una persona implicada activament en el teixit associatiu de la ciutat. Va estar a la junta dels Diables de Granollers i a Blaus ha estat implicada en la festa des de petita. Fa tres anys que forma part de la junta.

A l’assemblea es va aprovar una junta formada per Anna Sánchez, Carla Alcañiz, Arnau Jofré, Oriol Montanyà, Tonyin Oliver, Marta Llinares i Enrique Claramunt, amb els nous membres Andrea Ventura, Sergi Gimeno, Guillem Gordillo, Roger Vergés i Alessio Cruz.

La junta s’encarrega d’organitzar totes les colles i els aspectes més tècnics de la festa, i quadrar totes les activitats proposades per les colles de Blaus dins el programa.